Bekijk per categorie

Hoe word je bewust fit?

Er zijn verschillende activiteiten die je elke dag kunt doen om je bewustzijn te verbeteren. Ik zal je een aantal tips geven: 

Laten we beginnen met meditatie. Meditatie is een eenvoudige, maar effectieve manier om je bewustzijn op te bouwen en ook te verbeteren. Waarom? Omdat meditatie je totale aanwezigheid vereist, zodat je van binnen naar jezelf en je gedachten kunt kijken. 

Nog een activiteit die vaak gedaan wordt door mensen die bewuster willen worden, is meer buiten zijn. Dit betekent nier per se dat je moet gaan sporten, je kunt ook gewoon ergens op een bankje gaan zitten. Je kunt dan naar voorbijlopende mensen kijken, lezen, of in een dagboek schrijven. 

Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het streven naar bewustzijn, is dat je gezondheid erg belangrijk is. Er zijn veel manieren om je lichaam gezond te houden, zoals het eten van het juiste voedsel en ook elke dag te bewegen. Om je hersenen gezond te houden, moet je je geest constant stimuleren, stress minimaliseren (door bijvoorbeeld te mediteren/sporten), goed en genoeg slapen, enzovoort.   

Voordelen van bewust fit zijn 

Bewust fit zijn brengt veel voordelen met zich mee. Door goed voor jezelf te zorgen en je gezondheid op de eerste plaats te zetten, neemt je dagelijkse dosis energie toe. Je hebt ook een beter geheugen, minder spierpijn, een verbeterde slaappatroon,  een lagere bloeddruk en gezonder cholesterol. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe je je leven kunt verbeteren door bewust fit te zijn. Het hangt natuurlijk af van de persoon, en de verschillende activiteiten die zij doen. De beste manier om erachter te komen hoe bewust fit zijn jou leven kan verbeteren, is door het zelf uit te proberen!

Bedrijven